loading...
دانلودستان
Pari بازدید : 28 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
وزیر علوم: دانشگاه های کشور با هماهنگی ستاد کرونا بازگشایی می‌شود

همدان- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از آمادگی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور برای آغاز سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت که البته زمان بازگشایی دانشگاه ها برای حضور فیزیکی دانشجویان با مصوبه و صلاحدید ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام خواهد شد.

«محمدعلی زلفی گل» روز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در خصوص تاریخ و چگونگی آغاز بکار دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، تابع تصمیمات و اعلام نظر ستاد ملی کرونا هستیم. 

وی افزود: اولویت ما در این زمینه بازگشایی و فعالیت تدریجی دانشگاه هاست به نحوی که دانشجویانی که پایان نامه آنها به تصویب رسیده و پس از آن دانشجویان مقطع دکترا، ارشد و کارشناسی به ترتیب بتوانند فعالیت های آموزشی خود در دانشگاه ها را به صورت حضوری آغاز کرده و انجام دهند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: از سوی دیگر، وزارت بهداشت نیز کار واکسیناسیون دانشجویان را به صورت یک اولویت در دستور کار قرار داده و وزارت علوم نیز تمامی امکانات لازم برای همکاری در راستای تسریع این روند تا انجام کامل واکسیناسیون دانشجویان را بکار گرفته است.

زلفی گل تاکید کرد: دانشگاه های کشور نیز مراکز درمانی(درمانگاه ها) خود را آماده کرده اند و به محض اینکه وزارت بهداشت واکسن کرونا را در اختیار دانشگاه ها قرار دهد، کار واکسیناسیون دانشجویان را با استفاده از ظرفیت های مجموعه وزارت علوم و دانشگاه انجام می دهیم.

وی به برنامه های خود در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز اشاره کرد و اظهار داشت: هدفمندکردن آموزش و پژوهش، کاربردی کردن تحقیقات و تحقق مرجعیت علمی و دیپلماسی علمی یکی از اهداف و برنامه های محوری این وزارتخانه در دولت سیزدهم است. 

به گفته او، باید ظرفیت و توانمندی دانشگاه های کشور به سمت و سوی نیازهای جامعه هدایت شود و این موضوع برای ما بسیار حائز اهمیت است. 

به گزارش ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز(شنبه) به منظور شرکت در کنگره ملی بزرگداشت آیت الله مدنی دومین شهید محراب که همزمان با چهلمین سالگرد شهادت این مجاهد نستوه برگزار شد، به همدان سفر کرده است. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سخنرانی خود در این کنگره با تاکید بر اینکه اشتغالزایی و ایجاد فرصت های شغلی مولد و پایدار به عنوان اولویتی مهم باید به یک پروژه محوری در کشور تبدیل شود، گفت: وزارت علوم در دوره جدید مدیریتی خود، تولید اشتغال و ثروت از علم را به عنوان یک اولویت سرلوحه فعالیت های خود قرار داده است.

زلفی گل اظهار داشت: بزرگترین چالش فعلی کشور، موضوع ایجاد شغل و اشتغالزایی است و روحانیون با توجه به ارتباط چهره به چهره ای که با مردم دارند می توانند نقش محوری و اثربخشی را در انسجام بخشی و تبدیل فرآیند اشتغالزایی به یک پروژه ملی در سطح کشور ایفا کنند.

وی افزود: وزارت علوم در دوره جدید مدیریتی خود، تولید ثروت و اشتغال از علم را به عنوان یک اولویت سرلوحه فعالیت های خود قرار داده که البته برای تحقق این مهم نیازمند تعامل و همراهی اقشار مختلف مردم به ویژه روحانیون هستیم و در این میان نقش طلاب و روحانیون در راستای تحقق این مهم بسیار قابل توجه و چشمگیر است.

آیت الله مدنی ۲۰ شهریورماه ۱۳۶۰ در حال اقامهٔ نماز جمعه در تبریز ترور شد و مسئولیت ترور او را سازمان مجاهدین خلق بر عهده گرفت و آیت الله مدنی دومین شهید محراب انقلاب اسلامی نامیده شد.  

Pari بازدید : 29 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
۹۸ درصد فرهنگیان گچساران علیه کرونا واکسینه شدند

گچساران- ایرنا- فرماندار گچساران گفت: هم اکنون بیش از ۹۸ درصد فرهنگیان این شهرستان علیه بیماری کرونا واکسینه شده اند.

علرضا اتابک روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش گچساران افزود: ۲ درصد مابقی  فرهنگیان به دلیل مختلف از جمله مبتلا شدن به ویروس کرونا موفق به دریافت واکسن نشدند.

وی با تاکید بر اینکه تلاش برای اتمام واکسیناسیون فرهنگیان تا آغاز سال تحصیلی جدید ادامه دارد، اظهار داشت: ۲ هزارو ۱۰۰ معلم سال تحصیلی جدید در مدارس این شهرستان به علم آموزی مشغول خواهند شد که از این میزان یکهزارو ۷۵۰ نفر نیروهای رسمی آموزش و پرورش هستند.

اتابک با بیان اینکه تزریق دُز دوم واکسن کرونا برخی از فرهنگیان هم اکنون در دست اجراست گفت: تاکنون به  ۴۵ درصد از فرهنگیان واکسن دُز دوم تزریق شده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر واکسن برکت، سینوفارم و آسترازنکا در شبکه توزیع موجود است و هیچ مشکلی در این خصوص نداریم.

اتابک گفت:  فرهنگیان در مراکز تجمیعی واکسینه شده اند و واکسیناسیون نوبت دوم فرهنگیان شهرستان نیز به سرعت انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه سلامت همکاران و دانش آموزان همواره در اولویت بوده افزود: در این زمینه تمهیدات مناسب و ضروری در دستور کار قرار دارد.

اتابک از مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان خواست برای بازگشایی احتمالی مدارس به صورت حضوری آمادگی لازم را داشته باشد.

فرماندار گچساران گفت: باید شرایط و آمادگی لازم در آموزش و پرورش و مدارس برای حضور دانش آموزان  وجود داشته باشد تا خللی در امر تعلیم و تربیت دانش آموزان ایجاد نشود.

رئیس آموزش و پرورش گچساران گفت: تهیه لباس برای دانش آموزان میان پایه ای این شهرستان اجباری نیست.

ایوب مقیمی افزود: بیش از ۲۵ هزارو ۵۰۰ دانش آموز گچسارانی تاکنون در سامانه سناد نسبت به ثبت نام خود  اقدام کرده اند.

وی بیان کرد: دانش‌آموزان  میان پایه ای این شهرستان می توانند در سال تحصیلی جدید از لباس های سال گذشته استفاده کنند و تهیه لباس برای آنها  اجباری نیست.

مقیمی گفت: با توجه به ویروس کرونا در سال تحصیلی جدید دستورالعمل های  بازگشایی مدارس تغییر خواهد یافت و انتظار می رود ادارات شهرستان بویژه دستگاه های خدمات رسان  با آموزش و پروش همکاری لازم را در جهت رفع مشکلات مدارس داشته باشند.

وی تصریح کرد: برخی از روستاهای این شهرستان با مشکل اینترنت پرسرعت مواجه هستند که در این زمینه باید تمهیدات لازم جهت زیرساخت اینترنت مدارس اندیشیده شود.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

Pari بازدید : 34 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
بازگشایی مدارس ویتنام در بحبوحه شیوع سویه دلتای کرونا

تهران- ایرنا- شیوع ویروس مهلک کرونا محدودیتهای فراوانی را در حوزه آموزش در منطقه آسیا-اقیانوسیه طی دو سال گذشته رقم زده ولی با این وجود برخی کشورها از جمله ویتنام اقدام به بازگشایی مدارس کرده اند.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری «فرانت لاین»، پس از ماه‌ها تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا و آغاز روند واکسیناسیون عمومی در ویتنام، سیاستمداران اقدام به بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید کردند.‌ بازگشایی مدارس همزمان با شیوع گسترده گونه دلتا بود و افزایش کودکان مبتلا را به دنبال داشت؛ موضوعی که نگرانی‌های شدیدی را میان والدین کودکان ایجاد کرده است اما به اعتقاد متخصصان بخش قابل توجهی از افزایش موارد ابتلا به بیماری در مدارس ناشی از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

به زعم محققان، بسیاری از کودکان در محیط‌های خارج از مدرسه و توسط افراد بالغی که واکسینه نشده‌اند، به ویروس آلوده می‌شوند و به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ویروس را در مدرسه به سایرین منتقل می‌کنند.

 به همین علت آموزش کودکان برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی با بزرگسالان و ترغیب آن‌ها به استفاده از ماسک در محیط مدرسه اهمیت بسیاری در محافظت از آن‌ها دارد.

از دیگر سو،  در سال تحصیلی جاری، دست کم ۲۳ میلیون تن از دانش آموزان در ویتنام بصورت مجاری تحصیل خود را آغاز می کنند چرا که پس از افزایش شمار مبتلایان به کرونا، مدارس در این کشور از آوریل سال جاری میلادی به مراکزی جهت قرنطینه بیماران تبدیل شد و به نوعی به عنوان بیمارستان صحرایی از آنها استفاده شد.

گزارشهای خبری نشان می‌دهد تاکنون ۳.۳ درصد از جمعیت ۹۸ درصدی ویتنام کاملا در برابر این بیماری واکسینه شده اند و حدود ۱۵.۴ درصد نیز فقط دُز اول واکسن را دریافت کرده اند.

از دیگر سو، بسیاری از سازمانهای جهانی متولی مسائل مربوط به کودکان بر این باورند که شیوع کرونا نباید مانع ادامه تحصیل کودکان شود.

بازگشایی مدارس ویتنام در بحبوحه شیوع سویه دلتای کرونا

هشدارهای یونسف

به استناد آمارهای یونیسف در حال حاضر، از هر سه کودک در جهان یک نفر به آموزش از راه دور دسترسی ندارد. به نوشته خبرگزاری افه اسپانیا، «رابرت جنکینز» مدیر جهانی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) ضمن تاکید بر اولویت‌بخشی به بازگشت دانش آموزان به کلاس‌های درس «همزمان با بازگشایی جوامع»، از کشورها خواست اهمیت بازگشایی مدارس را در بهبود پساکرونا به رسمیت شناسند.

جنکینز در نشست کمیته فرعی پارلمان اروپا خاطرنشان کرد: ما باید اولویت را به بازگشایی مدارس بدهیم و اطمینان حاصل کنیم که این اقدام در بطن برنامه های بهبودی کشورها قرار گیرد.

این در حالیست که در حال حاضر  بسیاری از کودکان در جهان با محدودیت های کرونایی از جمله تعطیلی مدارس و عدم دسترسی آن ها به آموزش آنلاین، از آموزش محروم شده اند.

بنابر اعلام سازمان ملل، در حال حاضر، از هر سه کودک در جهان یک نفر به آموزش از راه دور دسترسی ندارد.

همچنین پیش‌بینی شده است حدود  ۲۳ میلیون کودک به دلیل آثار اجتماعی پاندمی به مدارس باز نگردد.

در پایان می توان گفت هرچه سریعتر باید اقداماتی در جهت آموزش در دوران کرونا  اتخاذ شود چرا که محرومیت کودکان از آموزش نه تنها بر کل زندگی کودک تاثیر خواهد گذشت، بلکه جوامعی را که این کودکان در آن زندگی می کنند نیز متاثر می کند.

به گفته بانک جهانی، تاثیر اقتصادی این کمبود آموزش  بر اقتصاد جهان حدود ۳ تریلیون دلار برآورد شده است.

Pari بازدید : 30 شنبه 20 شهریور 1400 نظرات (0)
معاون وزیر آموزش وپرورش: بازگشایی مدارس به صورت تدریجی خواهد بود

تهران - ایرنا - معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: شعار اصلی بازگشایی مدارس «تدریجی بودن آموزش‌های حضوری و اقتضایی بودن آن» است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کمرئی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور که با موضوع «پروژه مهر و بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید»، در اردوگاه فرهنگی - تربیتی شهید باهنر، برگزار شد، افزود: براساس آمار، ۷۵ درصد والدین با بازگشایی مدارس به صورت حضوری موافق هستند و تنها ۲۵ درصد اعلام نارضایتی کرده‌اند که باید با آموزش‌های لازم، از دغدغه خاطر آنها کم کنیم.

وی به تشریح و تبیین اقدامات انجام شده در حوزه معاونت متوسطه درخصوص بازگشایی مدارس و اجرای پروژه مهر، پرداخت و اظهار داشت: در مفهوم کلیدی تدریجی بودن، باید در بازگشایی مدارس به صورت آرام و تدریجی عمل کنیم و بازگشایی را کاملا در اختیار استان و منطقه، با توجه به شرایط قرار دهیم. البته در مدارس کم جمعیت که کلاس های زیر ۱۵ نفر داریم بازگشایی حضوری به صورت حتمی انجام خواهد شد.

کمرئی خاطرنشان کرد: ولی در مدارسی که تعداد دانش آموزان بالاتر از ۴۵۰ نفر است باید با برنامه ریزی دقیق، دانش آموزان در کلاس های درس حضور داشته باشند تا بتوانیم با رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی، با مراقبت از سلامتی دانش آموزان، شاهد حضور آنها در مدارس باشیم.

وی با اشاره به این که تمامی اختیارات بازگشایی مدارس در مناطق به استان و منطقه سپرده شده است، گفت: با تشخیص استان یا هر منطقه، پروژه مهر انجام شده و مدارس سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش درخصوص «مدرسه تلویزیونی ایران» و اقدامات انجام شده در این راستا، اظهار داشت: در استمرار آموزش از طریق فضای مجازی، آموزش تلویزیونی و پخش برنامه های زنده آموزشی را با همکاری و همت معلمان و دانش‌آموزان ارائه کرده ایم که تا حد زیادی باعث کاهش استرس خانواده ها و دغدغه‌های جامعه در امر آموزش، در دوران کرونا شد.

کمرئی افزود: آموزش و پرورش، در دوران کرونا مسیر ترقی و پیشرفت را با سرعت طی کرد و توانست در سطح ستاد و استان ها آموزش را با کیفیت قابل قبولی ارائه دهد. در ارزیابی های صورت گرفته از طریق استان ها، نشان داده شده است که در پخش آموزش از طریق تلویزیون، مشکل خاصی نداشته ایم و در حوزه ابتدایی و متوسطه، آموزش تلویزیونی به عنوان یکی از بسترهای اصلی یادگیری دانش آموزان شناخته شده است.

معاون آموزش متوسطه گفت: لازم است شبکه های استانی را فعال تر از قبل کنیم و اگر نقصانی در آموزش متمرکز داریم، از طریق برنامه های استانی پوشش داده و آن را جبران کنیم. سعی کنیم که مسیر این بستر یادگیری را برای دانش آموزان هموارتر از قبل کنیم تا هم دانش آموز و هم خانواده، بتوانند از خدمات ارائه شده در آن بهره ببرند.

وی گفت: امسال اجرای پروژه مهر در هر استان به طور کامل به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها سپرده شده است، استان ها در چندسال اخیر ثابت کرده اند که به خوبی از عهده انجام کار بر می آیند و امسال هم انتظار داریم مانند قبل در این زمینه اجرای پروژه مهر و بازگشایی مدارس، با کیفیت عمل کنند.

کمرئی با اشاره به تکمیل ثبت نام و توزیع کتاب های درسی در مدارس، تصریح کرد: یکی از بسترهای نظارتی ما بر روند فعالیت مدارس در استان ها، سامانه ای است که از طریق آن مستقیما از مدارس، اطلاعات را دریافت خواهیم کرد. خوشبختانه در فاصله ۵روز ۱۰۵هزار مدرسه وضعیت خود را در این سامانه ثبت کردند و ارزیابی های انجام شده از این سامانه، آمادگی استان ها برای بازگشایی مدارس و رضایت اولیا را نشان داد.

کمرئی با تأکید بر این که مشارکت با صدا و سیما و غنی سازی از اصلی ترین عناصر در بازگشایی مدارس است، تصریح کرد: برای اقناع معلمان، اولیا و دانش آموزان در مسأله بازگشایی و ضرورت حضور دانش آموزان در محیط مدرسه و کلاس درس، برنامه های آموزشی و گفت و گو محور با حضور اساتید و کارشناسان امر تعلیم و تربیت تهیه شده است که از طریق صدا و سیما و پرتال وزارت آموزش و پرورش، در حال پخش است.

مقدمات بازگشایی مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فراهم است

مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش نیز با تشریح روند اجرای پروتکل‌های بهداشتی و فراهم بودن مقدمات بازگشایی مدارس به صورت حضوری گفت: برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی فاصله دانش‌آموزان در کلاس درس حدود یک و نیم متر در نظر گرفته شده است. همچنین زمان استراحت دانش آموزان، بویژه در دوره ابتدایی، به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که از ازدحام در ورود و خروج دانش آموزان، تا حد امکان کاسته شود.

وی افزود: کلاس های درس باید دارای تهویه هوا باشند که از یک طرف هوا وارد کلاس شده و از سمت دیگر هوا خارج شود.  کلاس های درس، سرویس ها و .... روزانه تا سه مرتبه ضدعفونی شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: در خصوص خوابگاه های دانش آموزی نیز باید فاصله ۲ متری بین تخت ها، رعایت شود و به هیچ عنوان تخت های دو طبقه استفاده نشود. مراقبت از سلامتی دانش آموزان، وظیفه اصلی ماست و سعی میکنیم با رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورات ستاد ملی مقابله با کرونا، آسیب ها را تا حد ممکن کاهش دهیم.

وی اضافه کرد: با توجه به بیانات ریاست جمهوری که اعلام کرد «مبنای آموزش و پرورش بر بازگشایی حضوری مدارس است»، ضروری است؛ کارگروهی با محوریت وزارت بهداشت، سازمان صدا و سیما، وزارت آموزش و پرورش و وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی، تشکیل و ضمن اقناع افکار عمومی، واکسیناسیون افراد مرتبط با دانش آموزان، تحت نظارت این کارگروه، به طور کامل انجام شود.

حمیدی با اشاره به ایجاد ۴۲۷مرکز تجمیعی برای واکسیناسیون معلمان، تصریح کرد: تاکنون بیش از ۸۲ درصد معلمان، دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند و در برخی استان ها تا ۸۰ درصد از معلمان دوز دوم واکسن را نیز دریافت کرده اند.

وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده، واکسیناسیون تمام معلمان تا اول مهر به پایان خواهد رسید.  همچنین دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان، هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

۲ هزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی مدارس تحویل آموزش و پرورش می‌شود

مهراله رخشانی‌مهر رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، از تحویل بیش از ۹ هزار و ۵۰۰ کلاس درس در قالب ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی در سال جاری خبر داد و گفت: اعتبارات سازمان در سال ۱۴۰۰ براساس اولویت به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام؛ ۲ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان، پروژه‌های نیمه تمام ملی استانی؛ ۷۰۰ میلیارد تومان، پروژه‌های نیازمند به تخریب و بازسازی؛ ۵۲۰ میلیارد تومان، تخصیص داده شده است.

وی اظهار داشت: برای تجهیز سرویس بهداشتی ۴۶۵ میلیارد تومان، کمک به تجهیزات کلاسی و آموزش مجازی ۳۰۰ میلیارد تومان، ایجاد فضای آموزشی سیستان و بلوچستان ۱۸۰ میلیارد تومان، تخصیص یافته است. برای تجهیزات گرمایشی و سرمایشی ۱۰۰ میلیارد تومان، احداث مراکز و دانشگاه فرهنگیان ۵۰ میلیارد تومان و مدارس خارج از کشور ۶ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: در مجموع  بیش از  ۱۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ برای مدرسه سازی تخصیص اعتبار داشته ایم که در مقایسه با سال های قبل، رشد بالایی داشته است.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، گفت: در سال جاری  حدود ۹ هزار و ۵۰۰ کلاس درس را در قالب ۲ هزار و ۵۰۰ طرح عمرانی تحویل ادارات کل آموزش و پرورش استان ها خواهیم داد.

وی اضافه کرد: مدیریت سبز در برنامه‌ها مورد تأکید است تا بتوانیم از این طریق در  مصرف برق، آب و سایر انرژی ها صرفه جویی شود .

رخشانی مهر از احداث اولین ساختمان سبز در اهواز خبر داد و افزود: تولید برق از نور خورشید، استفاده از فاضلاب برای کاشت گیاهان، استفاده از نور طبیعی برای روشنایی و ممانعت از گرمای طاقت فرسا از ویژگی های این ساختمان سبز است.

فعالیت های معاونت پرورشی و فرهنگی برای سال تحصیلی جدید

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به تشریح و تبیین فعالیت های معاونت پرورشی و فرهنگی در آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، پرداخت.

 حسن شربت دار؛ در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار کرد: تخصیص «زنگ نماز» و اقامه نماز به صورت جماعت از مواردی است که باید به آن توجه ویژه شود. 

وی افزود: امکان برگزاری نماز جماعت، در فضای مجازی وجود ندارد؛ اما از معلمان و همکارن  انتظار داریم در زمان اذان به اقامه نماز اشاره کنند و به دانش آموزان فرصت دهند تا نماز اول وقت را بخوانند تا از این طریق بتوانیم فرهنگ نماز را بیش از پیش در بین دانش آموزان، جاری کنیم.

شربت دار به غبار روبی و ضدعفونی کردن فضای نمازخانه ها اشاره کرد و گفت: مدیران مدارس باید با غبار روبی و ضدغفونی کردن نمازخانه ها، فضای دلنشینی را برای دانش آموزان ایجاد کنند.همچنین باید به موضوع ساماندهی ائمه جماعت در مدارس توجه شود.

سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: جهت ترویج فرهنگ انس با قرآن، «نهضت حفظ جزء سی ام قرآن» را طراحی و فراخوان کرده ایم. در این مسیر هیچ اجباری به حفظ اجباری قرآن نداریم بلکه قصد ما ترغیب و تشویق دانش آموزان برای خواندن و حفظ آیات قرآنی است.

شربت دار گفت: به دلیل همزمانی زنگ آغاز سال تحصیلی جدید با هفته دفاع مقدس، با میزبانی استان کرمان، «یادواره شهیدسلیمانی» را برگزار خواهیم کرد که امیدواریم بتوانیم با اطلاع رسانی دقیق، شرایط حضور حداکثری دانش آموزان در فضای مجازی این یادواره را داشته باشیم.

تعداد صفحات : 3

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 24
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 2
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 53
  • بازدید ماه : 53
  • بازدید سال : 1,936
  • بازدید کلی : 3,701